Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min skyddsängel Rosalinda

Timmen börjar bli sen
faktiskt kommer solen
snart att stiga upp



men oron jag känner
hindrar mig att gå till sängs
så snälla du



kan du ta dig ledigt
några minuter
stoppa om mig
smeka mig över håret
stänga mina ögon
sjunga en godnattsång


Värma mig med dina mjuka varma änglavingar
Stanna hos mig tills jag somnat

(PS Spöket Blackburn sover, så vi ska inte väcka honom)


 




Fri vers av Nic
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-06-19 03:03



Bookmark and Share


  Ariane
vackert skrivet *gillas starkt*
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic