Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accepterad

 

att acceptera

sig själv ger möjlighet att

vara den man är




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-19 16:40



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ännu fler kloka ord från denna kloka luttrade kvinna!
Acceptera sig själv, kanske t o m grunden för att kunna vara den man är...?
2008-04-21

  Michaela Dutius
Mycket sant!
2008-04-21

  * Ammi *
ja Ulla, detta är riktiga klokord!
2008-04-19

  korpfjäder
att förlåta sig
för alla sina masker...
vara den man är
....mm
2008-04-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju det enda rätta!
För annars, efter vem, skulle
man sig då rätta...
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP