Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jättetyst.

 

Mer ledsen än vad jag trodde jag skulle bli

mer smärta än vad jag trodde skulle kännas

 

Ett svek, det behövs inte mer

jag är sedan förr så sargad

att jag inte tål mer

Inte ens kan jag dränka min ledsamhet

i ett glas vin eller tre

 

Utan här sitter jag, väntar och ber

hoppas på världens sämsta ursäkt

bara något som visar på att du är mer

än alla de andra

Men det är tyst

 

jättetyst.

 




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-19 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena