Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis

långsmala fingrar
klättrar ner i hals
vill dra upp
och vända
känslor
marinblå
nätternas natt
är inom
bara jag får upp
får ur
får ut
känslor
marinblå
nätternas natt
är inom
upprepar sig
trots långsmala fingrar
som inte
når
ner
når
till
marinblå
nattens natt
kastar
starka vindar
i svalgets
minne
marinblå
nattens natt
fortfarande
marin




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet