Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnaden ekar mellan skåpen
Alla hårda ord
lägger sig i bortglömda hörn
Drivor av gråt
brutalt undansparkade
under bänkar och bakom skåp
av ilska med stålhättade kängor
Ensamhet
svider som salt i ögonen
Aldrig visa sig svag
Alltid vara starkast
och modigast
(och fegast)




Fri vers av CaPsyco
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-20 18:36



Bookmark and Share


  Angeldust
Gillar verkligen den här, den känns..kram Tinny
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco