Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord


Ditt blod blir
trådar av ord som
smyger sig fram
vibrerar mot min hud

håller oss samman
bär mig
väver min verklighet
pulserar i mig




Övriga genrer av siamesen
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 21:24



Bookmark and Share


  ettjag
åh, den här texten är så stark
så sjukt laddad.

få ord, valda med omsorg
säger så mycket
APPLÅDER!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

siamesen