Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig inte

En hel dag kan passera

emellan dina tankar

 

timmarna går

när jag räknar åren

emellan dina pupiller 

 

 

tro vad du vill

tro allt du hör

 

men sanningen

snuddar aldrig

dina läppar

 

 

 

 

håll om mig

överlev vintern

med mig i din famn

släpp mig inte 




Fri vers av Patrick K
Läst 577 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-20 21:25



Bookmark and Share


  Just Emotions
så underbart.. jag är mållös.. sitter bara o läser orden om och om igen.. wow!!!
2008-05-15

  inutimonster
\"timmarna går
när jag räknar åren
emellan dina pupiller\"
rysningar!

du skriver så bildskönt
att det kittlar min näthinna
och jag vill bara läsa mer!

vem hade släppt efter att
ha hört dom orden, undrar
jag då. jag hade kunnat
hålla i en evighet!

shine on,
jennie.
2008-05-08

  Yvonne Vigstrand
Mycket vacker dikt Patrik...du berör med dina texter.
Kram Yvonne
2008-05-04

  Bodil Sandberg VIP
Så oerhört fint Patrik!!!
2008-05-04

  Lejonhjärtas poesi
Härligt ordat i din poesi och äntligen är det vår!
2008-05-04

    ~maria~
vackert , vackert
2008-04-21

  Havsbris
Gudomliga slutverser ;o)

Men vägen genom är som
en crescendo kärlek och
rörelser, sensuella och med
en varm och skön smärta
som gör av dina ord, maktfulla!

En bön till och från hjärtat,
av äkthet och fina känslor...

Elegant, tack!
2008-04-20

  prinscess VIP
mycket vackert och nära skrivet om kärlek
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K