Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olikheter bland människor är oftast så tydliga, att den svaga blir dränkt av den starke.


Skuggan

Hur kan din bild av verkligheten vara klarare än min?
Vad är det som gör dig till den starkare utav oss två?
Du går rakryggad fram med allas blickar på dig.
Medans jag går undangömd i skuggan utav dig, med osäkerheten inlindad runt mig som ett täcke.
Ord kommer ut från din mun utan tvekan, och alla lyssnar.
Klumpen i halsen får mig att vilja kräkas när jag ska tala.
Ljuset som skiner runt dig och strålar med sådan kraft när du ler.
Dränker mig.

Våra olikheter tar över mig..




Fri vers av Gabriella Wiman
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-04-21 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriella Wiman
Gabriella Wiman