Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borthet - Härhet - Närhet

 

Jag är närmare dig än du anar

Om du känner efter

Förnimmer du värmen

Min andedräkt mot din hals

Det mjuka vinddraget

Över fjunen på din nakna nacke

 

Om du lyssnar

Hör du mig andas

Dra in ett djupt andetag

Min doft följer med

Blir ett med dig

 

Jag är närmare dig än du anar 

 

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-21 12:06



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en längtan som står dig nära
2008-04-23

    Herr Ångest
Hmm, kan inte riktigt avgöra om det är sensuellt eller bara obehagligt.. men bra skrivet är det ändå, eftersom man inte heller riktigt vet. Kanske att du skulle väva in nåt mer ord som skulle kunna antydas som ett hot eller som en fara. Jag tror dikten skulle bli ännu mer spännande då.

:)
2008-04-21

    Cajsa
Fint skrivet
2008-04-21

    Amoreboy
sensuellt!
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla