Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske längtar vi inte tillräckligt


fiskarna glider i havet
snappar efter luft
flaxar med stjärtan
men vattnet
men vattnet har sinat

ljuden tonar ihåligt
ett eko i tomheten
rätt frekvens
men vattnet
men vattnet har sinat

vågornas dån
vi ropar vi darrar
förskräcks
vi jublar
vi drunknar
i det som är större
havsbassängen fylls
fiskarna omsluts och bärs

det blågröna
pärlglittrande
guldmättade

suckar förnöjd




Fri vers av rebecca d
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-21 12:55



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj så otroligt bra....
känner att jag är en av dessa
firrar....
kb
2008-04-24

  Bibbi VIP
Min längtan är att aldrig begränsa Gud och Hans möjligheter till att fylla på mina behov.
Applåd och bokmärke.
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d