Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när stoftet...

när stoftet sakta glider ner mot marken

flamman i dina ögon har nästan slocknat

det här rummet blir mörkare

tankarna har börjat ta formen av en snara

inga ord sägs här för dom finns inte längre

blicken riktas neråt bortåt

 

jag är din svarta ängel

på väg ner




Fri vers av Hellberg
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg