Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på historien
Nattens Femkamp
om änglarna och spöken



Kampen mellan Änglarna och Spökena I

Gänget av olydiga småspöken
fick ordentliga bannor
av Pappa Spöke
vid hemkomsten


Det tidigare utfärdade
utegångsförbudet
blev nu satt i kraft
Inlåsta i källaren
tvingades de leva
på frukt och grönsaker
en månad 


Revanschlystnaden växte
för varje dag
och fick dem att grunna
dag och natt på
en tävling där de kunde klå
änglarna,  de som var
beväpnade med godhet och skönhet


Änglarna hade på grund av
sina överlägsna segrar
blivit lite självgoda
och lovat spökena att
de fick välja tävlingsgren


När utegångsförbudet var upphävt
hade de äntligen kommit på
den perfekt tävlingsgrenen
En ÖLDRICKARTÄVLING
Änglarna blev tagna på sängen
av denna udda tävlingsgren
men de kunde ju inte
tappa ansiktet genom att dra sig ur

Någon träning hann de heller inte med
eftersom tävlingen skulle äga rum
reda påföljande kväll.


Ni kan ju räkna ut vem som vann!
Spökena vann en solklar seger.
Denna firade de sedan hela natten
.........


Ni kan ju tänka er hur de mådde nästa dag
spöken blir nämligen också bakfulla!
Även om de hade vunnit
hade segern
en väldigt bitter eftersmak!!!!

..........

Ställningen är nu 6-1 till änglarna

Tävlingen fortsätter i annan gren om några dagar

 

 

 

 

 

 



 




Fri vers av Nic
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-06-19 19:01



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Jag är mäkta imponerad av din fantasirikedom-ska hålla ett öga på dina änglar och spöken
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic