Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och om du inte



och om du inte
lämnar allt
både mor och far
och barn och vän

så kan du inte
följa mig

när jag kallar dig ut ur
alla bindningar beroenden
allt det som inte
är liv

ut i frihet
för att i mig
älska
alla




Fri vers av rebecca d
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-21 19:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så sant- och så vackert beskrivet!
2008-04-24

  Bibbi VIP
Djupa hemligheter detta.
Bokmärke
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d