Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ödla i telefon!

 

När ödes symfonin spelas på mobilen

då vet jag att det är den där jävla ödlan igen

som ringer för att hitta på nåt nytt att gnälla om

"Vaaarför var du hos heeeenneee fööör?!"

Precis som att den ödlan har med saken att göra...

åååh så irriterande...

allt jag gör hur jag än gör så ska det gnällas.

sitter jag hemma och inget gör så är inte det bra heller

går jag ut och roar mig så är inte det bra

skrattar jag så är jag full

surar jag så är jag fel i huvet

spelar ingen roll

i så många år jag verkligen försökte

vara henne till lags

men med tiden gav jag upp

trodde att jag skulle få lite lugn och ro

men nädå...den ödlan ringer så fort hon kan

alltid med en förevändning om sonens skolgång

eller nåt annat som jag redan visste innan hon ringde

Blir så jävla trött!

Ring inte mig din elaka ödla

jag ringer dig

ska bara radera ditt telefon nummer först...




Fri vers av Spider
Läst 512 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-21 23:05



Bookmark and Share


  Angeldust
känns igen bra skrivet, applåderar...en före detta linköpngsbo faktiskt. ha det gott
2008-07-15

  Diffusiaria
åh, bra!
2008-07-08

  aol
fan måste bara bokmärka
2008-04-29

  Lejonhjärtas poesi
Sådana ödlor som du beskriver finns tyvärr och de behövs väl för att vi ska förstå det underbara i livet. Vi får lära oss att inte ta åt oss och en dag är tiden och du mogen för att säga ifrån. Stå på dig grabben!
2008-04-27

  glittertindra
många är smeknamnen på den som besvärar med saker som borde lämnas åt tystnaden...
2008-04-27

  häxanmara
Ja du de är inte lätt med ödlor inte..

Behöver inte tropikariet några?

Bra skrivet....
2008-04-22

  Blomster
Det är svårt att bryta gamla mönster och vanor men det går, man måste bara nå botten innan man får mod att säga ifrån!

Du förmedlar känslan av frustration och ilska mycket bra tycker jag.
2008-04-22

  Elaine.S VIP
Du har fått nog helt enkelt.....det hör man direkt
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider