Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på mina texter
Nattens femkamp III
Ängeln Rosalinda och Spöket Blackburn
Kampen mellan Änglarna och Spökena I



Kampen mellan Änglarna och Spökena II

Eftersom det var Änglakörens
tur att välja ny tävlingsgren
bestämde de att ta fördel
av Spökgängets eländiga
dageneftertillstånd


Det överenskoms att grenen
skulle bli hinderlöpning
mellan enbart två deltagare
Ängeln Rosalinda och
Spöket Blackburn


För att allt skulle ske på
lika villkor bestämdes att
båda skulle iklä sig trikåer
vita för Rosalinda och
svarta för spöket Blackburn

Rosalinda vikte fint in
sina änglavingar i dräkten
medan Balckburn slarvigt
stoppade ned sin gråsvarta särk
i trikåbyxorna


På ena sidan hinderbanan stod
Änglakören med sin
avväpnande skönhet och godhet
hejandes på Rosalinda
på andra sidan stod Spökgänget
beväpnade med knivskarpa slagord
och skrek uppmuntrande på Blackburn


Länge såg kampen ut att bli jämn
men i slutet av hinderbanan
tog föregående natts segerrus
ut sin rätt och Spöket Blackburn
säckade ihop, fullständigt utpumpad


Rosalinda hade lätt kunnat ta hem segern
för Änglakören, men som den goda
ängel hon är stannade hon hos
sin vän Blackburn
frigjorde sina änglavingar och la dem ömt honom
så han åter vaktande till liv.

 

Därmed överenskoms att tävlingen var oavgjord

och ställningen är fortfarande 6-1 till Änglakören 
 




Fri vers av Nic
Läst 254 gånger
Publicerad 2005-06-19 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic