Det är så lätt att säga "sedan"
vänskap står inte och väntar
den måste gödas - ofta

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så lätt att säga "sedan"
vänskap står inte och väntar
den måste gödas - ofta




Vi ses

Vi ses sedan

kan man gott säga

om man menar inom kort

men livet pågår

NU

och vänskap

behöver gödas

för att få

kallas

vänskap




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-04-22 09:18



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Också sant! Sann vänskap bara ett samtal bort.
Kanske inte möjligt att fysiskt närvara när behov finns,
men en stund av lättande, delande samtal .....
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP