Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


I ensamheten

 

Ensamheten tär

det är ett tungt ok jag bär

finnas där jag är




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 09:36



Bookmark and Share


  friheten
Svår med ensamhet vännen!

Kram till dig!
2008-04-22

  Gunilla VIP
Ett ok som är svårt att lägga ner....
2008-04-22

    Lindizz
Ord som berör, ensamhet är svårt. Bra skrivet.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP