Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Rundgång

 

Tungsinnet är det

sviktande livsmodet som

väcker tungsinnet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-04-22 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP