Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man fastnar i ett tankemönster


Tankarnas kubik

Litermåttets tusen
tankekubiker


sexsidiga,
klädda med spegelglas


där tankarna speglas
reflekteras
studsande
fram och tillbaka
från sida till sida
upp och ned



utan förmåga
tränga genom
spegelns glas




Fri vers av Nic
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-06-19 22:50



Bookmark and Share


  Jenny Karlsson
Mycket bra beskrivet. Gillar titeln
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic