Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok yes, I think I\'m bright even though I am blind


A coloured meeting





Once upon a time I met
a blueeye\'d bastard

You made me laugh all the time
because you enjoyed the sound
You made me feel puny
with purpose
and I kind of liked that

But when black get mixed with black
... it can never be white
can never be shining
can never be bright
And in my darkness I feel alone
I want yours as company, sugar

Your eyes are still blue I think
Just a bit darker and blurred

Your life was about to make me smile
once upon a time




Fri vers av Skalet
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-04-22 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet