Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontrast

 

 

förvirra dig inte hitåt

här är det mörkt

leta inte efter mig

på slagfältet i mitt rum

blodiga lemmar

samlar damm

på golvet finns det bara

blod och lemmar

som jag samlat

och sparat

till stunder som denna

så att jag kan se

och känna

jämföra

känna mig hel




Fri vers av illvette
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-04-22 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette