Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyga bort

 

 

jag trodde jag kunde

flyga bort, bortom

livet är evigt om

man vill det ska

ta slut




Fri vers av illvette
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-22 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette