Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonbön till änglakören

Skulle så gärna höra en sång
från den himmelska änglakören
för att somna in så tryggt
Beställningen är till 23.30


Ni är ju så många i kören och kan
sjunga så högt
att ni når ut till alla jordebarn som vill lyssna


Alla ni jordebarn som önskar höra denna sång
sätt på tystnaden och
ställ in frekvensen
till himmelen, så får även ni höra
denna magiska, stillsamma, trygga sång



PS Rosalinda och Blackburn har redan somnat
efter kvällens hårda hinderlopp




Fri vers av Nic
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-06-19 23:26



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
jag känner frireligiösa vindar, det gillas ikväll, jag vill också höra sången, svårt att somna ju.
2005-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic