Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Lika eller olika

 

Alla människor

ska ju ha samma värde  

får man det genom

 

att alla får allt

exakt likadant utan

behovsskillnader

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP