Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex (Akter I Malmö)

Så kom till Malmö

en trevlig sommar kväll

ta tåget till cykel handlarens

favorit ställe

en onsdag i juni

öl och lite röka en varm dusch

samtalen tar form och allt blir självklart



Så kom till Malmö

och njut av musiken

en trupp smyger iväg

drar lite kola

ett start skott

för soltämjarna

de modigaste i byggden



Så kom till Malmö

lyssna nu noga

mer musik och drinkar

mycket mer i näsan

och joint på balkongen

där fattas beslutet

vi är helt enkelt

bäst i universum




Så kom till Malmö

och sväng på dina höfter

nere runt möllan

du ser mig alltid

smyger in bakvägen

lite gladare än de andra

redo att göra lite mer än de andra



Så kom till Malmö

skratt och vinnande leende

från baren ekar det i salongen

på höga klackar eller gympa skor

gör ingen skillnad

jag hanterar alla stilar

ger dig en regnbåge

till morgondagen

- kom nu går vi hem



Så kom i Malmö stad

kanske i hissen eller trappan

garanterat senast i hallen

smiskar dig på ändan

och drar dig i håret

mycket mer hände

men det får stanna

mellan oss baby








Fri vers av Don Jorgé
Läst 652 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-22 17:33



Bookmark and Share


  agneta pichler
här var det öppenheten

härlig läsning
om än lite syndig
2013-10-19

  Carola Viola Hedelius VIP
Ja en liten visa kan det bli.
2008-05-15

  Aisha VIP
.....intressant...
....rena turistbroschyren...:)
2008-04-25

    Fröken Frida
Malmö är ju en fantastisk stad, inte minst vid Möllan =)
2008-04-24

  Mercutio
hahaha bra som fan. Möllan
2008-04-22

  Tärningen är kastad
Malmö, min stad. Tydligen din också.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé