Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast.

Du vet
Att när paniken kryper i lungorna
Är det sista du ska göra att låsa in dig
Det slingrar
Det slingrar
Det slingrar
Det slingrar
Det slingrar
Tills du hänger där, bara en tråd kvar
Vågar du satsa ditt liv?




Fri vers av eliza
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-22 22:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl bespegling av känslan
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

eliza