Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN TYNGD

Syster Sol!
jag är svanen
böjer vita halsen
mot blanka vattenspegeln.
Jag är lätta dimman
tärnans svarta penselstreck i luften.
Jag är vinden
måsens skri och vingeslagen
mot krusad vattenyta.
Jag är strandens sten.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 663 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-23 06:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Vind
Som att stiga in i en klar sommarmorgons landskap. Skön naturlyrik!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP