Det är snart ett år sedan min åldriga mor dog
Minnen tränger fram
Goda som mindre goda
Som livet är

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är snart ett år sedan min åldriga mor dog
Minnen tränger fram
Goda som mindre goda
Som livet är




Saknad

Du blev
så glad

när

jag kom
och så

arg om
det hade

dröjt

då vände
du dig om

och

ville inte
prata

så som
du alltid

gjort

och det
stack till

i
mitt hjärta

så som det
alltid

gjort




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 09:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja som livet är---mycket fint beskrivet
2008-04-24

  friheten
Mycket känslor och äkta min vän

*Kram*
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP