Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplärd av döden

 

kommer vi att
dö med ett
frågetecken

var detta livet

eller
har vi
lärt oss vad

som är värdefullt

vem lär
oss
prioritering

och att välja rätt

döden
lärde
mig

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 09:47



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det är skönt att veta, tack för din nakna tanke!
2008-04-23

  Vind
Ja, den är en god läromästare, skarpt läge som...
Fint skrivet.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP