Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trygg..

I stormen fångas jag av dig
i din kärleksfulla famn..
håller mig så ömt så varmt
tryggt du bär till lugna hamn


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-23 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vid Jesu hjärta är min vilostad.
Min trygga hamn, där jag kan vara glad.
Hur häftigt livets stormar rasa må.
Den hamnen är beständigt lugn ändå.\"
Denna barndomssång kom för mig här.
Applåd och bokmärke.
2008-04-28

  friheten
Var får du inspiration till de vackra dikter.

Riktig BRA!
2008-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Lugna hamn
efter stormiga färden...

Fin förtröstansfull dikt.
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP