Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P


Små armar bruna av lort
ögon som ej längre ser.

Vittnar om det en människa gjort
en liten själ finns inte mer.

En mor sitt barn begråter
sorgen är tung och svår.

Inget kan få henne åter

när hon evig vila når ...




Fri vers av Manuela
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 13:50



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Rader som man onekligen fastnar i och begrundar...sorg och smärta genom raderna..oerhört gripande!!!!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra