Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blinda



\"Nej hjärtat, det var inget speciellt
Jag ville nog bara se dig\"



Jag var faktiskt ärlig när jag sa det



Den blicken jag fick var allt annat än svag
Den brände fram läckage i mina halvfyllda glas
Den kysste och slog under hud och bakom ord
och när man känt det vill man se så mycket mer



Men det rummet är vaktat av barndomen själv

Där skriker den nej
Där faller en bom
Där backar jag in i mig själv
så det bästa vore kanske om jag inte såg någonting



Då kan inget längre ske och jag kan le igen,
lyckligt omedveten om din djupa blick





Men det blir nog mörkt...

Det blir lätt så tomt

och det kanske kan kännas rätt

ensamt


Jag gör inte ens något speciellt





Jag ville ju bara se dig




Fri vers av Skalet
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-04-23 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet