Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsignelse

Vi skall alla vandra i själarnas land någon dag.

Några kommer vara där om några sekunder.
För andra kan det ta flera år.

Och för vissa kan en till minut vara en välsignelse.




Fri vers av Gamen
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gamen