Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en bubbla på 8:an

Låt mig vila i frid.
I en bubbla på 8:an.
Bara ett litet tag.

Låt mig vara jag.
I en bubbla på 8:an.
Bara för idag.

Låt mig hitta tid.
I en bubbla på 8:an.
Bara så jag hittar det som var jag.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-23 19:56



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Hur bra som helst, man känner igen sig.
2010-10-02

    sweetmint
jättefin
förstår känslan...
2008-04-25

  CaPsyco
mii, jättefin ^^
Gillar, enkel men berörande :)
2008-04-24

  opheliavampira
Läser denna med en tjusning och bara älskar slutet.
Bravo
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe