Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag suger på titlar.


Hetta.

Och när jag lägger mig ner,
Känner jag andedräkten.
Flämtande heta andetag,
Som för mycket, för snabbt blod genom tunna vener.
Och jag reser mig upp.
Doppar huvudet i alldeles för kallt vatten.
Men det sitter kvar.
Dunkar i mitt huvud.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 20:01



Bookmark and Share


  RiJoKu
Den är stark, hård och genomtänkt. Perfekt.
2008-05-25

  inutimonster
då målar upp en riktigt vass bild, liksom tydlig. känns som om jag är en marinettdocka i texten, som om jag är \"jaget\" eller hur jag ska förklara det. sen kunde jag inte låta bli att få upp en bild i huvudet på en människa som står och suger på titlar, alltså, stoppar dom i munnen som en klubba *skrattar*. jag tyckte titeln var bra ändå, även om jag inte tycker det är snyggt med punkter. älskar den tydliga delen med kallt vatten, hur det sitter kvar ändå, inte rinner av, dunkar vidare. och för snabbt blod genom tunna vener. du blir bara bättre och bättre kornelia! verkligen!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe