Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu
                              Har just börjat läsa Stefan Einhorns bok om snällhet
&n


Kampen

 

kampen mot ondska

börjar väl med att jag själv

gör det som är gott




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-23 20:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja att predika hjälper föga- bättre att handla
2008-04-24

  friheten
Så rätt!
2008-04-23

  korpfjäder
javisst!
2008-04-23

  Lilla My* VIP
En hejdundrande klok sanning!!
Bokmärker och applåderar**
2008-04-23

  Erik L
Så sant - det var tänkvärt!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP