Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma mjuka mörker.

Jag ville inte riktigt lämna mörkret i mitt rum.
Det myste så glatt för sig själv.
Jag mådde bra av att stå och andas mitt i dess mjuka mage.

Men jag var tvungen att gå och borsta tänderna.
Mitt liv har inte tid med varma mjuka mörker.
Hur glada dom än är.

Bara för det borstade jag inte ens tänderna.
Jag åt ett äpple istället.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-23 20:19



Bookmark and Share


  RiJoKu
Bra.
2008-04-28

  inutimonster
åh! älskade \"andas mitt i dess mjuka mage\". och så härligt slut, det kände jag igen, man låter bli nåt i protest sådär, haha! älskar verkligen sånt, det gör texterna så personliga. aaah, gillar!
2008-04-27

  sara-alice
härligt!
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe