Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftena kunna ej brytas?

Fan, nu har jag gjort det igen.
Påtagit mig en arbetsuppgift
jag inte vill ha.
Och det är ytterst osäkert
om jag klarar av det.
Det kommer att ge mig många
sömnlösa nätter.
Och nu kan jag inte backa ur.
Dom räknar med mig.
Är bara tacksam att dom inte begär
att jag ska dansa can-can på borden.
(vid närmare eftertanke vore det
mycket enklare, varför har ingen
bett mig göra det?)

En bordsdansvirtuos har
antagligen gått förlorad i mig.

(Stor skälvande suck!)




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-23 20:34



Bookmark and Share


  Tabes
Å din stackare! Jag känner igen mig alltför väl. Avundas dig inte. Hoppas dock att det går vägen.
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP