Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordtorn tranor turbulens


någon (ord som smittar varandra)

någon

något nougat Margot magont vågat
musselsnusk finsk muskelsoppa pudelstrippa snus snippa
samlar ramlar fumlar rumlar tumlar

trär på
trär på mig
strumpan på rumpan
strumpbyxan

allt det där jag längtade efter
den gången
å jag har det i handen
jag håller det nära hjärtat
ser det ser det vågar andas

hur skönt det är att närma sig




Fri vers av ochjag
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag