Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där sorgen ligger begravd under den...



...omänskliga världen-världens lager av svärta ~

ska Kärleken stå i tusen glittrande vårar opp i var människas hjärta!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 01:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En härlig optimism som smittar
2008-04-24

  mare VIP
Ljuvligt !
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP