Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap

Vi lyssnade andäktigt på mannen och
trots att han talade ganska
tyst kunde man höra
minsta stavelse och
varje andhämtning
när han ödmjukt
framförde det
han kallade

sitt enkla budskap

Jag vet
varför vi

lever

och
har svaret

livets
mening

sa han och
fortsatte

livet
är till

för

att

levas

och i salen
var det nu
så tyst att
man kunde
höra en
knappnål
falla

Vi såg på varandra
att vi nog hade
samma tanke

så enkelt
men

svårt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 09:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Absolut- så enkelt och så svårt
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP