Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta till vara och kom ihåg de ljusa stunderna..


Tiden står inte stilla

Det var vår och jag önskade
som inför en helg

Det var fredag och jag önskade
som inför våren

Tiden skulle stanna
min känsla skulle alltid finnas kvar

Färger, dofter och ljuset
inom mig
Allt kändes så starkt
och så mycket mer

Men tiden stannade inte
för min skull

Men jag kan stanna upp för min egen skull
och hitta tillbaka till den känslan för..

.. det jag har upplevt finns alltid kvar..




Fri vers av Marita Walldén
Läst 561 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-24 09:37



Bookmark and Share


    Deadhead
Fint och vemodigt. Knyter sig i magen när jag läser det...
2008-05-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, så det är
de goda minnena
inom en, de bär
en, var man än är!
Jag älskar också
turkos! Hittade ett
turkos bläck i Vadstena!
Det är ju guld! Vilken tur!
********************
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
En nog så viktig aspekt, som Fiendens Musik sjöng.
Ögonblicket som sådant kan aldrig återupplevas, men känslan återupplivas.
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi