Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre rik på hat än fattig på kärlek

Jag kan gå där
Jag kan gå där utan att känna hat men också ingen kärlek
Jag kan gå där

Utbrunnen…


Jag kan gå här
Jag kan gå här och känna hat men ändå vara full av kärlek
Jag kan gå här


Gnistrande, sprakande och brinnande…




Fri vers av To
Läst 873 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 10:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Frustration kan va jobbigt, man får avreagera sig (fast legalt), igår gjorde jag det när jag skrev om Golf (!) . En viss poet här fungerar som \"frustrations-bollplank\" för mej , honom är jag tacksam för...
Intressanta iakttagelser från dig, Du är en Vaken man.
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

To
To