Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina skyar

Skyarna har blivit klädda i försommarens lätta ljusblåa slöja
Gräset på marken har återfått livets grönhet
Världens bär samma förföriska och lustfyllda skepnad åter igen
Likt den gången jag föddes en solig dag i maj

Men aldrig igen skall jag gå igenom denna försommar, denna maj
utan att tänka på henne, hon som var mitt allt

För mig är skyarnas slöjor röda
Gräset på marken svart likt den mest förfärliga aska
Världen lika förrädisk och lättjefylld som varje vår
För aldrig igen går jag igenom en försommar utan att tänka på henne




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-04-24 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus