Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Klockan

 

Det sägs att man ej

kan vrida klockan tillbaks

vi gör det ändå

 

 

Vi justerar tid

medan det förflutna är

evigt förgånget

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 11:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker och rymmer så mycket klokskap att jag blir helt andlös
2008-04-24

  SusanneStrömstedt
Ja och en gång om året gör vi detta.
Vi är förunderliga vi människor / Kram
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP