Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
siesta i hängmattan


En äldre dams strumpor- i hängmattan

Körsbärsblom

mönstret på mina strumpor

sväller i värmen.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 15:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  fågel grå
En målande bild.
2008-10-01

    Sulamit
Ett ögonblick...
levande, jag ser det framför mig,
gillar den!
2008-08-02

    Melona
älskar den här...
2008-05-01

    papillon
En mer än underbar haiku!!!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP