Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs långsamt med betoning och kraft i rösten.


Fest innan sabbaten

Lyft moloken major, höj sången en oktav pastor

Spruta fontäner så att krax och kackalorum vibrera i luften

Slaktare, blodig om käften, fullt hus!

Dansande slynglar kring kurviga damer

Skit samma!

Stora män med fyllda bukar skratta, torka sig om mustaschen

Släck törsten i strupen, töm stopet!

Fulla som svin tar vi farväl till kött

Carneval




Fri vers av thalassa
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-24 17:23



Bookmark and Share


  Mercutio
Thalassa! Mången tid har flutit sedan du senast skänkte jorden dina ord. Jag frågar dig nu, i hopp om en återkomst, är det kreativiteten som flytt dig? Ty är så fallet beder jag den att återkomma. Inte bara för mig, utan för världen.
2009-01-06

  Horatio
Den här tycker jag är svår, obegriplig, tung och alldeles alldeles ljuvlig.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

thalassa
thalassa