Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lass die sonne in dein herz!

Läs rubriken igen

Gör som det står i rubriken

för sattan

äh!




Fri vers av Jimmy:n
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-24 21:24



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ska ske mein Herr!
Sker varje dag!
Läs gärna
*Livets mening*
(reklam för mig...)
Häftig påminnelse!
2008-04-26

  Limestoned
man kan inte tända solar utan tändstickor... (tända glädje utan glädjeämne), så de jag tänkte var att solen kommer tändas i sinom tid.. för alla
2008-04-26

  Lena Krantz
Ok ok....äsch den är redan där!
;o)
2008-04-24

    Smed-olle
Jag är så avundsjuk, fan, du är ju bättre än mig!
2008-04-24

  Jimmy:n
Denna fick du verklige till Jimmy.
2008-04-24

  Mercutio
Härligt med tyska. Håller med och förstår
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n