Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt credo

Ville leva
Ville känna
Ville vara sann

inte anpassa mig
inte behärska mig
inte spela teater

När diskrepansen
mellan min verklighet och andras
blev för stor
förtärdes jag inifrån


Reste mig ur vrakspillrorna


Vill leva
Vill känna
Vill vara sann

Snart öppnas dörren till friheten!




Fri vers av Tosan VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-24 21:49



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
Det är intressant hur texter kan upplevas väldigt olika vid olika tillfällen. Jag har läst denna text tidigare - och läste då in uppbrottet från ett kontrollsjukt religiöst sammanhang.

I dag talade texten rakt in i min arbetssituation...

Du kanske inte beskriver någon av dessa.
2008-05-09

  Jojo
Jag tror att dörren redan står på glänt!!
Härlig och livsbejakande text som gick in i mitt hjärta.
2008-04-25

  Marreb
Ja, det är jag säker på att den gör! Vi ses där ute hörru.
2008-04-24

    eva m h
Välkommen ut!!!!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP