Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En årslång minut.

Idag slog det mig.
Jag kände ett hugg.
Av saknad.
Av längtan.
Lite gammal musik.
Fick suget att bli starkt.
Kände en tomhet.
Och jag insåg.
Att jag aldrig mer.
Kommer få skåla till musik.
Inte me något som doftar alkohol.
Inte med något som ger mig ett rus.
Mitt nya liv har precis startat.
Hittills har det varit svårt.
Jag hoppas längtan.
Efter det förbjudna.
Med tiden.
Blir svagare.
Annars finns chansen.
Att jag inte alltid orkar vara stark.
Men idag är jag stark.
Hur det blir i morgon.
Det vet jag inte.
Förrän morgondagen är slut.
Och i morgon.
Har det gått 19 månader.
Dom månaderna är bara en sekund.
Av det som nu ligger framför mig.
Där varje sekund känns som en vecka.
Och varje minut som ett år.




Det är alltid.
Det förbjudna som lockar mest.




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 23:03



Bookmark and Share


    tapetklister
gillar titeln, en årslång minut. riktigt bra!
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon